SPECIALISATIE: GESCHEIDEN RIOLERING

Gezien de hedendaagse veranderingen hebben wij ons vandaag gespecialiseerd in gescheiden riolering met keuring voor Limburg. Het scheiden van riolering laat u best door een vakman uitvoeren, voor genk en omstreken, zelfs heel limburg is Tuinaanleg Caelen uw partner bij uitstek. Scheiden van riolering nodig? Bel nu voor uw gratis offerte!

Tuinaanleg Caelen: grondig en groen

Eric Caelen heeft al meer dan 10 jaar ervaring in tuinontwerp, -aanleg en –onderhoud. Hiervoor werkt hij steeds samen met een andere ervaren medewerker. Zelf voert hij alle werken uit van ontwerp tot aanleg en onderhoud.

Van hobby tot beroep

Zelfwerkend zaakvoerder Eric Caelen is tuinaanlegger en –ontwerper van opleiding. Omdat hij van zijn hobby zijn beroep heeft kunnen maken, is hij bij elke opdracht steeds enthousiast om alles een mooi, gewenst resultaat te geven!

Elke tuin volledig naar uw wens!

Tuinaanleg Caelen Eric werkt zowel voor particulieren, kmo's en bedrijven en dit in heel Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant! Aarzel dus niet om hem te contacteren om de verwezenlijking van uw droomtuin werkelijkheid te zien worden. We bieden u steeds een volledig vrijblijvende eerste prijsofferte, zodat u al een eerste beeld krijgt van hoe uw tuin er zal uitzien.